Noi facem tot, dumneavoastra doar va primiti clientii

iphone_resto

NOI FACEM TOT: de la fotografiile locatiei, pana la punerea aplicatiei pe magazinele virtuale AppStore si PlayStore, disponibila GRATUIT pentru clientii dumneavoastra! Dumneavoastra doar va veti astepta clientii… cu o aplicatie moderna si cu zambetul pe buze!

Opţional: daca ne furnizati fotografii pentru meniu, cu fiecare reper in parte, le includem GRATUIT in program. Daca nu aveti fotografii pentru meniu, vi le putem face noi, pentru numai 80 Euro / sedinta foto de 90 minute.

Daca nu aveti un domeniu web, din care programul sa poata citi meniul si ofertele speciale, putem gazdui noi fisierul XML si resursele adiacente necesare (texte si imagini), gratuit, iar intretinerea lor presupune plata unui abonament lunar de numai 10 euro (pentru nu mai mult de 2 actualizari pe luna). Factura se emite la inceputul fiecarei luni.
Poate doriti sa fiti prezenti si pe tabletele sau iPod-urile copiilor. Sau copiii sa aiba pe dispozitivele lor un joc atractiv si antrenant care sa le aminteasca mereu de reastaurantul dumneavoastra?

Optional, putem include in programul dumneavoastra un joc la alegere dintre cele mentionate mai jos (personalizat cu logo-ul/firma dumneavoastra) pentru numai 90 Euro + TVA.
Asiguram actualizarea informatiei din program (fotografiile din galerie, datele de contact, reteta pentru clientii dumneavoastra, harta cu interiorul locatiei etc.) pentru numai 60 Euro + TVA / actualizare.

Optional: localizare in limba engleza —> + 100 Euro. La cerere se poate localiza in orice alta limba (pret disponibil la cerere, in functie de cerintele concrete).
Realizarea aplicatiei dumneavoastra se face intr-un timp record:

  • in 24 ore de la semnarea contractului si plata avansului de 50% cineva din echipa noastra se va deplasa la locatia dumneavoastra, va face fotografiile necesare (pe care le va stabili impreuna cu dumneavoastra sau cu o persoana desemnata) si va culege restul datelor (meniu, preturi, harta interiorului, date de contact, oferte speciale, reţeta casei pentru clientii fideli);
  • in 5 zile lucratoare veti avea programul facut si disponibil pt download pe PlayStore;
  • ulterior programul va fi disponibil si pe AppStore (timpul in care va fi disponibil pe AppStore depinde de avizarea lui de catre Apple; durata medie este de 10 zile).


  • inapoi