Manuale Digitale

Manualul digital este o unealta educationala noua si moderna care creeaza efectiv noi oportunitati de invatare. Pentru copiii nostri nativi digital, care au crescut alaturi de programele educationale PitiClic, va fi o bucurie sa utilizeze in continuare si in ciclul primar, la clasa si acasa, aceste noi resurse educative.

Peste 60 de manuale digitale realizate dupa noile programe scolare.Ne mandrim cu realizarea unui numar considerabil de manuale multimedia digitale, pentru cele mai importante nume din lumea editurilor de carte scolara din Romania.

Realizam manuale digitale – ca serviciu pentru edituri!

Oferta la cerere. Preturi in functie de conditiile specifice ale fiecarui contract in parte si de numarul de manuale contractate.

Infomedia Pro – 5 manuale castigatoare inca de la prima licitatie (2014) de manuale digitale desfasurata de Ministerul Educatiei din Romania!

“Manualele noastre digitale sunt pe primele locuri la calitate! Din 6 manuale aprobate de CNEE pentru fiecare lot, manualele noastre sunt pe locurile I si II.“

Am pus si vom pune in realizarea acestor manuale digitale experienta noastra de peste 18 ani in acest domeniu. Manualele au fost elaborate de colective de specialisti, apreciate in consecinta si de Centrul National de Evaluare si Examinare.

manuale