Despre noi

Compania Infomedia Pro, infiintata in anul 1997, produce unul dintre cele mai populare software-uri educationale interactive multimedia din Romania, jocurile educative din seria PitiClic pentru prescolari si scolari mici si seria PitiClic Senior destinata copiilor din clasele I-IV, fiind totodata primul producator roman de software educational pentru Macintosh si PDA. Actualmente, gama de produse educationale software a fost extinsa cu aplicatii pentru telefoane smart si tablete (pentru sistemele de operare iOS si Android).

Din anul 2011, compania se poate mandri cu introducerea unui concept revolutionar de produs software „activ“ pe piata de produse educationale. Device-urile de introducere a datelor (tastatura şi mouse) sunt inlocuite cu un alt gen de device, “Covorasul PitiClic”. Este un “covoras” special prevazut cu butoane selectabile cu ajutorul picioarelor, care se conecteaza la calculator prin USB. Astfel, software-ul educational multimedia interactiv este pilotat cu ajutorul picioarelor, un pas pe covoras fiind echivalentul unui clic de mouse, iar copilul se joaca, invata si face miscare in acelasi timp.

Toate produsele educaţionale marca PitiClic sunt create in colaborare cu cadre didactice de specialitate, in conformitate cu programa scolara si au avizul Ministerului Educatiei.

Cu peste 200 de produse educationale multimedia interactive realizate pana acum, care inglobeaza peste 2000 de jocuri si activitati educationale, Infomedia Pro se poate mandri cu o vasta experienţa in acest domeniu.

Calitatea activitatii companiei a fost recunoscuta si la nivel international prin acordarea de diverse premii pentru idee/continut/tehnologie sau pentru grafica/animatie.

Reteaua extinsa de parteneri, gama diversificata de produse de calitate destinate copiilor, colaborarea cu parteneri de prestigiu, dar cat si flexibilitatea dovedita in toate relatiile de business create pana in prezent, constituie cartea de vizita care a propulsat Infomedia Pro printre firmele importante din acest domeniu.

Infomedia Pro si-a dedicat intreaga atentie asupra educatiei copiilor, concentrandu-si toate eforturile in dezvoltarea de solutii educationale care sa vina atat in sprijinul parintilor cat si al cadrelor didactice. Pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri la fel ca si dumneavoastra, vom continua sa oferim in permanenta solutii noi si eficiente, in concordanta cu dezvoltarea tehnologica.