About us

Compania Infomedia Pro, înfiinţată în anul 1997, produce unul dintre cele mai populare software-uri educaţionale interactive multimedia din România, jocurile educative din seria PitiClic pentru preşcolari şi şcolari mici şi seria PitiClic Senior destinată copiilor din clasele I-IV, fiind totodată primul producător român de software educaţional pentru Macintosh şi PDA. Actualmente, gama de produse educaţionale software a fost extinsă cu aplicaţii pentru telefoane smart și tablete (pentru sistemele de operare iOS si Android).

Din anul 2011, compania se poate mândri cu introducerea unui concept revoluţionar de produs software „activ“ pe piaţa de produse educaţionale. Device-urile de introducere a datelor (tastatura şi mouse) sunt înlocuite cu un alt gen de device, “Covorasul PitiClic”. Este un “covoraş” special prevăzut cu butoane selectabile cu ajutorul picioarelor, care se conecteaza la calculator prin USB. Astfel, software-ul educaţional multimedia interactiv este pilotat cu ajutorul picioarelor, un pas pe covoraş fiind echivalentul unui clic de mouse, iar copilul se joacă, învaţă şi face mişcare în acelaşi timp.

Toate produsele educaţionale marca PitiClic sunt create în colaborare cu cadre didactice de specialitate, în conformitate cu programa şcolară şi au avizul Ministerului Educaţiei.

Cu peste 200 de produse educaţionale multimedia interactive realizate până acum, care înglobează peste 2000 de jocuri şi activităţi educaţionale, Infomedia Pro se poate mândri cu o vastă experienţă în acest domeniu.

Calitatea activităţii companiei a fost recunoscută şi la nivel internaţional prin acordarea de diverse premii pentru idee/conţinut/tehnologie sau pentru grafică/animaţie.

Reţeaua extinsă de parteneri, gama diversificată de produse de calitate destinate copiilor, colaborarea cu parteneri de prestigiu, dar cât şi flexibilitatea dovedită în toate relaţiile de business create până în prezent, constituie cartea de vizită care a propulsat Infomedia Pro printre firmele importante din acest domeniu.

Infomedia Pro şi-a dedicat întreaga atenţie asupra educaţiei copiilor, concentrându-şi toate eforturile în dezvoltarea de soluţii educaţionale care să vină atât în sprijinul părinţilor cât şi al cadrelor didactice. Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri la fel ca şi dumneavoastră, vom continua să oferim în permanenţă soluţii noi şi eficiente, în concordanţă cu dezvoltarea tehnologică.