Responsabilitate sociala (Infomedia Pro)

Pentru Infomedia Pro responsabilitatea sociala fata de comunitate este la fel de importanta ca si reusita brand-ului propriu.

Responsabilitate sociala, prin ochii lui Infomedia Pro, nu este un act de caritate sau o donatie in bani si produse, ea reprezinta un angajament si o implicare in proiecte durabile, de suflet, pentru comunitate, proiecte care prin progresul lor aduc o schimbare in lumea in care traim.

Infomedia Pro a ales sa sustina proiecte de tip ONG care intrunesc si promoveaza acelasi set de valori si principii educationale. Astfel, sustinem proiecte din urmatoarele domenii: educatie, social, protectia mediului, sport, cultura si sanatate.

Calatorie educativa in lumea satului (Asociatia LumeBuna!) este un proiect de educatie non-formala in care credem si prin intermediul caruia am ales sa ajutam copii din medii diverse.

PitiClic a raspuns cu drag campaniei „Adopta un sat”, adoptand satul Soldanu (judetul Calarasi), fiind prima companie care sustine activitati de educatie non-formala in mediul rural prin intermediul proiectului „Calatorie educativa in lumea satului”.

Itinerariul lui PitiClic prin minunata lume a responsabilitatii sociale nu s-a încheiat, drumul este abia la început! Ramaneti alaturi de PitiClic, e plin de surprize!