Cariera

Cautam pentru echipa noastra!

Echipa Infomedia Pro este foarte importanta pentru noi si vrem sa o extindem cu noi colegi, capabili sa ne sustina in demersul nostru de a ramane lider in piata romana de software educational pentru copii.

Daca iti doresti sa faci parte din aceasta echipa, trimite-ne un curriculum vitae. Nu uita sa mentionezi in titlu postul pentru care ai aplicat.


 • Programator cu experienta
  -descriere post: dezvoltare de aplicatii multimedia pt diferite platforme
  -cerinte (cunostinte necesare in unul din urmatoarele): Flash (actionscript), GameMaker, Unity, AppCode, Xcode sau similare.

  Constituie avantaj experienta in crearea de jocuri sau aplicati interactive, animatii 2D, experienta in programare orientata pe obiecte, aplicatii multimedia.

  CV la: office@infomediapro.ro
  Fax: 031.815.16.56
 • Desenator-animator flash
  – descriere post: Creare de grafica si animatii pentru jocuri si alte aplicatii multimedia,
  – cerinte : Macromedia Flash, Fireworks, Photoshop, Corel

  CV la: office@infomediapro.ro
  Fax: 031.815.16.56
 • Referent vanzari
  – descriere post: extinderea activitatii teritoriale, intocmirea ofertelor catre clienti, contractare, prelucrarea comenzilor si urmarirea stocurilor si platilor
  – cerinte: abilitati de comunicare, utilizare PC, cunostinte foarte bune de MS Office (Word, Excel, Powerpoint), insistent(a), tenace, simt practic, studii superioare
  – constituie un avantaj exprienta in lucrul cu piata externa
  – Se ofera pachet salarial motivant

  CV la: office@infomediapro.ro
  Fax: 031.815.16.56

Se ofera
– mediu de lucru tânar, dinamic, în care este stimulata creativitatea

Pentru angajare
– studenti sau absolventi cu precadere ai facultatilor de matematica, cibernetica, automatizari, fizica, informatica, dar si cu alte studii, având experienta în dezvoltarea diverselor aplicatii software sau cu aspiratia de a deveni profesionisti în domeniu


 • Am fost implicati in proiecte de initiere in alegerea carierei de urmat in viata (“Investim in elevul de azi, angajatul model de maine”) si vom fi mereu deschisi in a indruma tinerii in alegerea unei cariere pentru viitorul lor.

 • Am fost si suntem deschisi in a ajuta tinerii studenti sa se initieze in activitatea productiva, in cadrul sesiunilor de practica in productie, pentru diferite specialitati care se regasesc in cadrul companiei noastre.